Νεκρός σε ισόγειο χώρο στο σπίτι όπου διέμενε βρέθηκε ένας 69χρονος, ο Δημήτρης Αγγελετάκης, το απόγευμα της Παρασκευής.

Αμέσως μετά την είδηση του συμβάντος, σήμανε συναγερμός και η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή προκειμένου να δώσει φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα. Μετά από ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ο 69χρονοςέφερε τραύματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο, τα οποία προκάλεσαν και το θάνατό του. Οι ενδείξεις από την έρευνα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία, τα κίνητρα της οποίας διερευνούν οι αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 69χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν πατέρας ενός παιδιού) και παλαιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε νεκροτομή, προκειμένου να δοθεί περισσότερο φως στην υπόθεση.

Την υπόθεση χειρίζονται αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, στην προσπάθεια να εντοπίσουν το δράστη της δολοφονίας. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξετάζονται άνθρωποι από το στενό κύκλο του θύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Με πληροφορίες από το cyclades24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης