Ολοκληρώνεται αύριο το ταξίδι του Βασίλη Καρυοφυλλίδη, του ανθρώπου που κατάφερε να φτάσει μέχρι την Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας με το ποδήλατο του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο Pontos-News.Gr την Κυριακή στις 11 Νοεμβρίου και γύρω στις 17:00 θα βρίσκεται στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Μετά από 62 ημέρες συνεχούς περιπλάνησης και αφού θα έχει διανύσει 4.500 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του, ολοκληρώνει το προσκυνηματικό του ταξίδι.
Την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου πολλοί Ποντιακοί Σύλλογοι Αττικής του έχουν ετοιμάσει γιορτή υποδοχής στην πλατεία των Αχαρνών «Ακρίτες του Πόντου».

Ανακοίνωση του Βασίλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο Κυριακή 11/11 μετά από 4.500 χλμ, 62 μέρες στο δρόμο και πέρασμα σε παραπάνω από 400 πόλεις και χωριά σε Ελλάδα και Τουρκία με ένα ποδήλατο, επιστρέφω από το Ιερό προσκύνημα που έκανα στην Τραπεζούντα-Παναγία Σουμελά(τόπος καταγωγής των παππούδων μου και γιαγιάδων μου) στην Αθήνα!!!!

Στις 17:00 το απόγευμα θα είμαι ΜΠΡΟΣΤΑ από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης όπου και σας καλώ!
Όσοι ποδηλάτες θέλετε να με συνοδεύσετε από τη γέφυρα της Βαρυμπόμπης (Τατοϊου στη Νέα Ερυθραία) μέχρι το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου και δίνω ένα κάλεσμα σε όποιον θέλει να έρθει να μοιραστεί τις εντυπώσεις μου μαζί του, θα χαιρόμουν περισσότερο… Μετά με μια πομπή αυτοκινητοποδηλάτων θα κατευθυνθούμε προς το Ολυμπιακό Χωριό απ’όπου ξεκίνησα!

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης