Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε χθες ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου καθώς φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα-μαμούθ διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εξαρθρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013.

Ο 35χρονος πρώην διοικητής του Τμήματος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Θεσσαλονίκης σε μία επιχείρηση που είχε στηθεί σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά σε εκείνη την επιχείρηση είχαν συλληφθεί 35 άτομα.

Η δίκη, μετά την ανάγνωση των ονομάτων διεκόπη και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή. Οι κατηγορίες σε βάρος του πρώην διοικητή της Δίωξης Βόλου βασίστηκαν σε απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, για τις οποίες ο ίδιος έχει αντιδράσει δικαστικά, με κατάθεση μήνυσης σε βάρος αξιωματικών της Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντάς τες προϊόν «αλλοίωσης και συρραφής» του πραγματικού περιεχομένου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Ο αξιωματικός, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, με μήνυση στρέφεται και κατά του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος και είχε αιτηθεί πραγματογνωμοσύνη για τις καταγεγραμμένες συνομιλίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από: Ταχυδρόμος

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οκτώ μέλη του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών, Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013, 22:31

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης