Το μπλόκο των αγροτών στην περιοχή των Τεμπών επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ενότητας Δ. Θεσσαλίας και οι δήμαρχοι Μουζακίου Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, Φαρκαδόνας Τρικάλων Αθανάσιος Μεριβάκης, Ελασσόνας Λάρισας Νικόλαος Ευαγγέλου, Σοφάδων Καρδίτσας Αθανάσιος Σκάρλος και Αλμυρού Μαγνησίας κ. Δημήτριος Εσερίδης.

Εκεί τούς υποδέχτηκε ο δήμαρχος της περιοχής Τεμπών κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος. Οι δήμαρχοι συναντήθηκαν με τη συντονιστική επιτροπή των συνεργαζόμενων μπλόκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους αγρότες ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας σημείωσε πως τον χαροποιεί η παρουσία νέων ανθρώπων στα μπλόκα , διαπιστώνοντας πως πλέον η ενασχόληση με την δύσκολη δουλεία του αγρότη αποτελεί μια επιλογή εργασίας για όλο και περισσότερους νέους.

Χαρακτήρισε το μπλόκο της περιοχής Τεμπών ως ένα από τα πιο καθοριστικά στον αγώνα των αγροτών και διαβεβαίωσε τους αγρότες πως θα είναι στο πλευρό τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους» .

Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των δημάρχων που βρίσκονταν στη συνάντηση μαζί τον πρόεδρο της ΠΕΔ εκφράζοντας την διάθεση όλων να είναι δίπλα στους αγρότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thessalianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης