Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται διαχρονικά στο πλευρό των εργαζομένων του Παιδαγωγικού Κέντρου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» για τα δίκαια αιτήματά τους.

Η κατάρριψη του Κοινωνικού Κράτους από τις Μνημονιακές Πολιτικές έχει ως αποτέλεσμα οι προνοιακές αυτές δομές να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις λειτουργίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ΜΕΡΙΜΝΑ» λειτουργεί λόγω της υπερπροσφοράς και υπερπροσπάθειας των εργαζομένων, παρόλη την ανασφάλεια που βιώνουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, ενώ παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες!!! με ότι αυτό συνεπάγεται…

Καλούμε τα εμπλεκόμενα Υπουργεία άμεσα να ανταποκριθούν και να καταβάλουν στο Ίδρυμα τα οφειλόμενα από την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, καθώς και την εκταμίευση του υπόλοιπου 50% της εγκριθείσας επιχορήγησης για το Β΄ Εξάμηνο του 2015.

Επίσης, την καταβολή των οφειλομένων από τον ΕΟΠΠΥ νοσηλειών (τροφείων και διδάκτρων) έτσι ώστε να αντικατασταθεί έγκαιρα η εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.

Αρωγός επίσης για τη βιωσιμότητα και ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος, διότι το κοινωνικό έργο που επιτελεί στην περιοχή μας είναι τεράστιο.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης