Ταυτοποίησε η αστυνομία τα στοιχεία της ταυτότητας των δύο εκ των πέντε δραστών που λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στο Βελεστίνο, στις 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, γνωστοί στις αρχές για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου και δεν έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μελαψός νεαρός με το καρό πουκάμισο που εικονίζεται στο βίντεο αναγνωρίσθηκε από αυτόπτες μάρτυρες ότι είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτόν που πρωταγωνίστησε στην ληστεία στην Εθνική Τράπεζα Μεθάνων, τον περασμένο Ιούλιο. Είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο εμφανιζόταν, τις προηγούμενες ημέρες της ληστείας, ως πελάτης της τράπεζας στα Μέθανα και προχωρούσε σε συναλλαγές με καταθέσεις χρημάτων προς τουριστική επιχείρηση. Επιπλέον έχει διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον άλλοι δύο από την ληστεία του Βελεστίνου έχουν τους ίδιους σωματότυπους με τους ληστές στα Μέθανα ενώ ένας από αυτούς κρατούσε ίδιου ακριβώς τύπου και χρώματος σακίδιο. Παράλληλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ έχουν παρουσιάσει και αλλά δεδομένα από την δράση των ληστών στα Μέθανα, οι οποίοι επισκέπτονταν καθημερινά την περιοχή, εμφανίζονταν σαν τουρίστες και κάθονταν τάχα αμέριμνοι σε καφετέρια της πόλης…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης