Στο απολογητικό υπόμνημα της η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, εξαπολύει βολές «με το γάντι» σε βάρος της νυν συζύγου του Βίκυ Σταμάτη η οποία όπως αναφέρει, «έδινε τροφή για όλο και για περισσότερα κακεντρεχή σχόλια σε βάρος της οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου».

Όπως τονίζει η κ. Μολντενάουερ αυτό τη γέμιζε «οργή και θλίψη» και οι σχέσεις της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο «ήταν κακές» και οι συνομιλίες τους «ως επί το πλείστον διά των δικηγόρων». Η πρώην σύζυγος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού, θυμάται και τις ημέρες που έζησε με τον πρώην υπουργό μέχρι το 1994, οπότε άρχισαν να ζουν χωριστά έως και την οριστική διάσπαση της έγγαμης συμβίωσής τους το 1995. «Η ζωή μας ήταν πολύ μετρημένη, δεδομένου ότι εκ της ιδιοσυγκρασίας μου διήγαγα πάντα σεμνό τρόπο διαβίωσης χωρίς οικονομικές ακρότητες και υπερβολές. Εεγώ προσπαθούσα να διαφυλάττω διακαώς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε χαρακτηριστικά κατά την απολογία της στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γκούντρουν Μολντενάουερ υποστηρίζει ότι αμέσως μετά τον χωρισμό τους αποφάσισαν να πωλήσουν το σπίτι που είχαν στα Μελίσσια και να της αγοράσει ο πρώην υπουργός ένα σπίτι μόνο στο όνομά της στο Ψυχικό αντί τιμήματος 75 εκατ. δραχμών «ως αντιστάθμισμα της συμβολής μου στην ανατροφή των τέκνων μας και στην κοινή έγγαμη ζωή μας για διάστημα πλέον των 30 ετών (1964- 1997)». Μάλιστα, αναρωτιέται από ποιο στοιχείο προκύπτει ότι συνδέεται η αγορά του σπιτιού στο Ψυχικό με παράνομες αμοιβές από προμήθειες οπλικών συστημάτων, τονίζοντας ότι είχε ήδη χωρίσει από το 1995 με τον πρώην υπουργό.

Χαρακτηρίζει δε, «αίολη κι αβάσιμη» την απολογία του Νίκου Ζήγρα που της αποδίδει εμπλοκή στην υπόθεση. Όπως λέει, «στερείται αυθορμητισμού, ειλικρίνειας, κι αποτελεί προϊόν ενός επί τρίμηνου αδιάλειπτου προβληματισμού κατηγορουμένου ως θα αποσείσει τις σοβαρές ποινικές ευθύνες που τον βαρύνουν». Υποστηρίζει επίσης ότι τα 3.000 ευρώ της διατροφής περιλαμβάνονταν σε ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει, ενώ το έμβασμα των 50.000 ευρώ που φέρεται να του απέστειλε σε ιταλική εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Γ. Σαχμπατζίδης, υποστήριξε ότι το έκανε μετά από επίμονη παράκληση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Διαβάστε επίσης Ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο η Γκούντρουν, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, 10:53

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης