Σοκαρισμένος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη μετά την εμπλοκή του σε θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης. Ο μεγαλομέτοχος έλαβε σήμερα εξιτήριο από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Πανόπουλος παρέσυρε με το όχημά του δύο πεζούς οι οποίοι κινούνταν επί του οδοστρώματος πάνω στην Εγνατία, κοντά στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου. Από τη σύγκρουση οι δύο κάτοικοι Ξάνθης και Κομοτηνής διαμελίστηκαν, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με μικρές εκδορές, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η παραμονή του στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους.

Ο επικεφαλής της ακριτικής ομάδας κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο «Le Chalet», όπου οι παλαίμαχοι της Ξάνθης έκοβαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σοβαρές φθορές υπέστη το όχημα του κ. Πανόπουλου:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Την Πέμπτη (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Ο κ. Πανόπουλος δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα παρουσιάζει ελλιπή φωτισμό.

Οι σοροί των δύο ανδρών αποδόθηκαν στους συγγενείς τους μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ποιος είναι ο Χρήστος Πανόπουλος

Ο Χρήστος Πανόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βρίσκεται στον ιδιοκτησιακό θώκο της Skoda Ξάνθη τα τελευταία 23 χρόνια, έχοντας προχωρήσει σε πολλές αγοραπωλησίες παικτών, ειδικά στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνήθως με μεγάλο κέρδος.

Αρχικά ξεκίνησε ως χορηγός στην ακριτική ομάδα, ενώ την 10η Οκτωβρίου 1991 αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου. Είναι ο άνθρωπος που στην ουσία οραματίστηκε τη Super League, ενώ το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας το «Skoda Ξάνθη Arena» μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας ΒΙΑΜΑΡ, που ιδρύθηκε το 1978. Από το 1979 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στη χώρα μας.

Παλαιότερα υπήρξε αντιπρόσωπος της FIAT στην Ελλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του. Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Eλβετία και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Πηγή φωτό: thrakitoday.com

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο-σοκ για τον Χρήστο Πανόπουλο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης