Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, στα ορεινά της Μακεδονίας και στο Βόρειο Ιόνιο και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία, σε πτώση, θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί, ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και το απόγευμα στον Σαρωνικό βορειοδυτικοί ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόγνωση του καιρού από το zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης