Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Πάτρας βρίσκονται τρείς από τους φερόμενους ως δράστες της άγριας επίθεσης το βράδυ της Κυριακής σε βάρος μετανάστη, ο οποίος βάδιζε στην περιοχή του εγκαταλελειμμένου εργοστασίου της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Αστυνομικοί μετά από συντονισμένες ενέργειες και αξιοποιώντας τις περιγραφές μαρτύρων προχώρησαν σε προσαγωγή τριών ατόμων τα οποία πριν από λίγο αναγνωρίστηκαν από πολίτες που προσέτρεξαν σε βοήθεια του άτυχου άντρα, όταν άκουσαν τις κραυγές πόνου που του προκαλούσαν τα κτυπήματα τα οποία δεχόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών που αναγνωρίστηκαν είναι και ο φερόμενος ως «αρχηγός» της ομάδας που πραγματοποίησε την επίθεση το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος συμμετείχε και σε συντονιστικό όργανο κινητοποιήσεων κατοίκων μετά την δολοφονία του 29χρονου Θαν. Λαζανά στην περιοχή της παραλίας.

Οι τρεις θα οδηγηθούν την Τρίτη στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, μετανάστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατρών, αφού πρώτα είχε δεχθεί επίθεση από ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε μηχανές. Το θύμα δέχθηκε κτυπήματα περί τις 22.45, ενώ κινείτο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής, παράλληλα προς τις γραμμές του τρένου, πίσω από τον πολυχώρο «Πολιτεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση, από τα κτυπήματα που δέχθηκε για αρκετή ώρα, ενώ σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ατόμων που του επιτέθηκαν, χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι αντιλήφθησαν τι συνέβη την ώρα που παρακολουθούσαν την θεατρική παράσταση που ανέβαζε στο χώρο της «Πολιτείας» το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Ανήσυχοι εν πλώ».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης