Στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ι. Βαρδακαστάνης και ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Γ. Φουντουλάκης.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, αναφερόμενος στο σχόλιο που έκανε την περασμένη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος για τα άτομα με αναπηρία, σημείωσε η συγγνώμη του καλλιτέχνη δεν τον κάλυψε, καθώς όπως είπε, ο κ. Λαζόπουλος επέμεινε σε αυτό που είπε, λέγοντας απλώς ότι αναφερόταν μόνο στον Β. Σόιμπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε ταχθεί σκληρά απέναντι στις πολιτικές λιτότητας και προσωπικότητες σαν τον Σόιμπλε με βάση την αναπηρία τους είναι παραδείγματα θετικά. Εμείς αυτό που είπαμε είναι ότι η αιτιολόγηση των πολιτικών θέσεων δεν μπορεί να γίνει με βάση την αναπηρία ενός ανθρώπου. Ο κ. Λαζόπουλος ή δεν το κατανοεί αυτό ή είναι το μοντέλο που χρησιμοποιεί για αυτά τα πράγματα».

Από τη μεριά του, ο κ. Φουντουλάκης, τόνισε ότι οι άνθρωποι με αναπηρία δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς που δεν έχουν τέτοιου είδους προβλήματα. «Αν θέλεις να χτυπήσεις κάποιον τον χτυπάς όπως πρέπει, δεν αναφέρεσαι στο καροτσάκι που χρησιμοποιεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης