Τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης βρέθηκε ζωντανός ένας ψαροντουφεκάς, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος αγνοούνταν από το βράδυ της Μ. Τρίτης. Ο 50χρονος Βολιώτης είχε πάει για ψάρεμα στις Πλάκες Νεοχωρίου μαζί με έναν φίλο του.

Ο φίλος του βγήκε στην παραλία γύρω στις 20.00, όμως ο 50χρονος δεν έκανε το ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο η ώρα περνούσε, ο φίλος του ανησυχούσε όλο και περισσότερο. Έτσι, στις 22.30 ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Βόλου και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 50χρονου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση σκαφών του Λιμενικού από τους Λιμενικούς Σταθμούς Αγίου Ιωάννη, Αγιοκάμπου και Σκιάθου, ενώ επιστρατεύθηκαν επαγγελματίες δύτες από το Λιμεναρχείο του Βόλου. Παράλληλα, κλήθηκαν να βρίσκονται σε επιφυλακή τρεις εθελοντικές ομάδες (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και η Λέσχη Βατραχανθρώπων), προκειμένου να συνδράμουν το πρωί στις έρευνες.

Ευτυχώς, γύρω στη 01.00, ο ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε σώος κι αβλαβής, σε διπλανή παραλία. Βάσει των πληροφοριών, ο άνδρας μπέρδεψε τις παραλίες και λόγω του δύσβατου της περιοχής όπου βρέθηκε δεν μπορούσε να μεταβεί στο μέρος όπου ήταν ο φίλος του, τον οποίο παράλληλα δεν είχε τρόπο να ενημερώσει.

Πηγή: e-volos.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης