Από κατοίκους της περιοχής γνωστοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης η ύπαρξη βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΜΒ, επί των οδών Λαρίσης – Αλαμάνας, ενώ κατήγγειλαν τη διαρροή ανεπεξέργαστων λυμάτων, με έντονη δυσοσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι ενημέρωσαν υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στις 9 το πρωί για βλάβη στο βλάβη ανλτιοστάσιο αποχέτευσης, που είχε αποτέλεσμα τη διαρροή ανεπεξέργαστων λυμάτων στους αγωγούς ομβρίων και την έντονη δυσοσμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο πήγε μικτό κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος που διαπίστωσαν τη διαρροή σκουρόχρωμων αποβλήτων.

Η ΔΕΥΑΜΒ

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει ότι η βλάβη εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και ήδη συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάστασή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και βρίσκεται υπό έλεγχο, συνεπώς δεν υφίσταται λόγος ανησυχίας. Από τη ΔΕΥΑΜΒ ενημερώθηκε σχετικά και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης