Το δράμα του πολίτη Χ. Κ. συνεχίζεται, στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν η καρκινοπαθής μητέρα του.

Όπως είχε καταγγείλει στη zougla.gr στις 24 Μαΐου, ο γιατρός βάρδιας Α.Σ. (σ.σ. χειρουργός στην ειδικότητα) ζήτησε από την κόρη του με έμμεσο τρόπο να του δώσει μια «βοήθεια» για να κρατήσει στο νοσοκομείο τη μητέρα του καταγγέλλοντος, η οποία πάσχει από καρκίνο στο νεφρό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Το ίδιο συνέβη και με τη σύζυγό του πριν από μερικούς μήνες, ανέφερε ο Χ.Κ. και δήλωσε πως βρίσκεται «σε απόγνωση». «Είμαι απελπισμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά για την αιτία που προβαίνει στην εν λόγω καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο Χ.Κ. διευκρίνισε πως το «φακελάκι» δεν το ζήτησε ο θεράπων ιατρός της μητέρας του, που έχει αναλάβει εξαρχής την περίπτωσή της, αλλά ο γιατρός βάρδιας.

Ακούστε τι είχε δηλώσει τότε ο X.K. στη zougla.gr:

Η Οδύσσεια του, όμως, δεν έχει τέλος, αφού όπως κατήγγειλε και πάλι στη zougla.gr ο γιατρός Α.Σ. «έδιωξε» τη μητέρα του από το νοσοκομείο, χωρίς καμία αιτιολογία. Μάλιστα, ο Χ.Κ. τόνισε πως αναγκάστηκε να πληρώσει ιδιώτη γιατρό για να εξετάσει τη μητέρα του, ο οποίος του διεμήνυσε πως είναι απαραίτητη χειρουργική επέμβαση, αλλά μετά την καταγγελία της 24ης Μαΐου, ο Χ.Κ. τόνισε ότι άλλαξε η στάση και του θεράποντος ιατρού ο οποίος συμφώνησε με τον Α.Σ. για το εξιτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης