Στο νεκροταφείο της Αγιάς Χανίων, στην κηδεία του 21χρονου Σάββα Παπαδόπουλου, γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στη Λάρισα, όταν μία παρέα συμφοιτητών άναψαν αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν, με αποτέλεσμα δύο να μην ξυπνήσουν και τρεις να παλεύουν για τη ζωή τους.

Συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και απλός κόσμος, που άκουσε για την τραγική ιστορία, περίπου 500 άνθρωποι έδωσαν το «παρών», για να συμπαρασταθούν στους οικείους του… Ανείπωτος ο πόνος για τον αναπάντεχο και άδικο χαμό του 21χρονου, ενώ τραγικές ήταν οι φιγούρες των γονιών και ιδίως της μητέρας του άτυχου φοιτητή που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί της «έφυγε»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης από τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Κυδωνίας- Αποκορώνου, Δαμασκηνό. Στη συνέχεια σχηματίστηκε πομπή στην οποία προηγούνταν μικροί μαθητές που έραιναν με λουλούδια τα διάφορα σημεία διέλευσης, ενώ συμφοιτητές και συμμαθητές του 21χρονου μετέφεραν τη σορό του φίλου τους μέχρι το κοιμητήριο της περιοχής για το τελευταίο «αντίο».

Ο καλύτερος φίλος του Σάββα και συγκάτοικός του, ο Γιώργος Τορουντέσκου δεν είναι στην κηδεία. Για την ακρίβεια δεν γνωρίζει ότι ο Σάββας δεν είναι πια στη ζωή. Δίνει και ο ίδιος τη δική του μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας μαζί με τον Ελευθέριο Κλίνη, κάτοικο Αθηνών και τον Αλέξανδρο Παππά, κάτοικο Ιωαννίνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάββας με τον Γιώργο ήταν φίλοι από μικρά παιδιά, συμμαθητές στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Χανίων, στον Τομέα Δομικών Έργων, ενώ κατόπιν «πέρασαν» μαζί στο ΤΕΙ στη Λάρισα, όπου και συγκατοίκησαν.

Διαβάστε επίσης Λάρισα: Θετικά μηνύματα για την υγεία των τριών φοιτητών, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013, 17:14

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: cretalive/ ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης