Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του το έργο επέκτασης του στεγασμένου δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων της πόλης των Χανίων επί της οδού Περίδου.

Τη Δευτέρα στο δημαρχείο υπογράφηκε συμπληρωματική σύμβαση ύψους 173.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, που αφορά στην τοποθέτηση ανελκυστήρων, ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου εισόδου-εξόδου οχημάτων, την τοποθέτηση στεγάστρου ενεργειακών πάνελ που θα εξασφαλίζουν την ενεργειακή αυτοτέλεια του χώρου καθώς και κιγκλιδωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε κατά την υπογραφή της σύμβασης ο πρόεδρος της εταιρείας του δήμου «Κύδων ΑΕ» που έχει την ευθύνη του χώρου Γιώργος Πουλιδάκης, «το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία», ενώ έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει η υπογραφή ακόμα μίας σύμβασης που θα αφορά στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Με το υπό εξέλιξη έργο στους δύο υπόγειους χώρους του δημοτικού χώρου στάθμευσης προστίθενται πέντε υπέργειοι, ενώ η συνολική δυναμικότητα του χώρου θα είναι 330 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο κ. Πουλιδάκης, οι δύο υπόγειοι χώροι θα δοθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης