Ακραίες συμπεριφορές που μέχρι πρότινος ήταν αντίθετες με τα ήθη των τοπικών κοινωνιών εκδηλώνονται με μεγαλύτερη συχνότητα και βαρβαρότητα…

Σύμφωνα με το politischios.gr, οργανωμένη επίθεση από άτομα νεαρής ηλικίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ίδιου και του πατέρα του, κατήγγειλε 20χρονος Αλβανός και η οικογένειά του που κατοικούν μόνιμα στο Πυργί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 20χρονο έξω από το σπίτι του. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ο 20χρονος βρέθηκε ανάμεσα σε είκοσι άτομα που ήταν οπλισμένα με καδρόνια, σιδηρογροθιές, τούβλα, ρόπαλα κ.ά.. Τα χτυπήματα ήταν απανωτά και από τη συμπλοκή και τη φασαρία βγήκαν στον δρόμο οι γονείς και τα μικρότερα αδέλφια του.

Ο πατέρας του, Πάντζι Νάιον, ήταν συγκλονιστικός στην περιγραφή της επίθεσης: «Ακούσαμε φασαρία, βγήκα όπως ήμουν στο κρεβάτι, χωρίς παπούτσια, και είδα τον γιο μου να τον έχουν κάτω και να τον χτυπούν πάνω από είκοσι άτομα. Δεν το σκέφτηκα, όπως ήμουν, πήγα να προστατέψω το παιδί μου, τη γυναίκα μου και τα μικρότερα παιδιά μου που είχαν βγει κι εκείνα έντρομα στον δρόμο. Έφαγα κι εγώ πολλές μπουνιές, κόπηκα κι από τα γυαλιά, γιατί κάποιοι κρατούσαν κι έσπαγαν και μπουκάλια, ένας είχε σιδηρογροθιές. Ήταν τρομακτικό και σίγουρα πρόκειται για ρατσιστική επίθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης