Μία μπλε χειροβομβίδα, αγνώστου μέχρι στιγμής τύπου και λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε στις 09.00 το πρωί της Πέμπτης έξω από γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου εντόπισε τη χειροβομβίδα χωρίς στην αρχή να αντιληφθεί περί τίνος ακριβώς επρόκειτο. Όταν στη συνέχεια κατάλαβε, πανικοβλήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ένα ασθενοφόρο έσπευσαν επίσης έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της διασταύρωσης των οδών Δημοκρίτου και Λευκίππου, στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο κατέφθασαν ειδικοί πυροτεχνουργοί του στρατού, που απομάκρυναν τη χειροβομβίδα χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκε η χειροβομβίδα, ενώ δεν υπήρξε κάποια ένδειξη ότι μπορεί να πρόκειται για επίθεση.

Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αλλά και οι μαθητές των λυκείων που βρίσκονται κοντά στο σημείο βγήκαν στους δρόμους ανάστατοι, παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση απομάκρυνσής της.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Πηγή: thrakitoday.com

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης