Από 30 έως 5/11/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Βγαίνεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου φέρει άνοιγμα για καινούργιες διεκδικήσεις. Θα νιώσεις τη δύναμη να κυνηγήσεις, θα πολιορκήσεις, και θα κερδίσεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και διορατικότητα, ο τρόπος που θα χειριστείς την καινούργια σου γνωριμία θα φέρει έναρξη δεσμού. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με αρχή νέας σχέσης, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική ίσως και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, με την Πανσέληνο στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανανεώσετε όρκους και υποσχέσεις. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα ορίσουν το παρόν και το μέλλον του δεσμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου, δοτική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης