Ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει, με το ξένοιαστο καλοκαίρι να παραχωρεί τη θέση του στο γεμάτο υποχρεώσεις φθινόπωρο, μια εποχή που μας καλεί να οργανώσουμε την καθημερινότητά μας, να ρυθμίσουμε τις εκκρεμότητές μας, αλλά και να κλείσουμε οριστικά υποθέσεις που είχαν μείνει ανοικτές.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της ολοκλήρωσης σε ό,τι είχε μείνει στη μέση. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα δοθούν σημαντικές απαντήσεις που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο της ζωής μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα βρεις τον προσωπικό σου αριθμό;

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός ή ο αριθμός του ήλιου σου είναι το άθροισμα των ψηφίων της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν ο αριθμός που προκύπτει είναι διψήφιος, τότε πρόσθεσε ξανά τα δύο ψηφία, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος αριθμός. Παραδείγματος χάρη, αν γεννήθηκες 18 Νοεμβρίου (18/11), προσθέτουμε την ημέρα και τον μήνα γέννησης (1+8+1+1 = 11), το αποτέλεσμα είναι διψήφιος αριθμός, άρα πρέπει να προσθέσεις τα δύο ψηφία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μονοψήφιος (1+1=2), άρα ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για εσένα που γεννήθηκες 18/11 είναι το 2.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης