Από 27-6-2016 μέχρι 3-7-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ξεκίνημα αλλά και στο τέλος αυτής της εβδομάδας σάς δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν. Γεγονός από το οποίο θα αντλήσετε και δύναμη για να βάλετε σε μια τάξη καθημερινότητα, εργασία ή να πάτε ένα βήμα παραπέρα τη δουλειά σας, βάζοντας πλώρη να εξαπλώσετε τις δραστηριότητες εκτός των ορίων της πόλης σας.

Από 30/6 – 13/7 θα πρωταγωνιστεί η πιο ανθρώπινη, προστατευτική και ευαίσθητη πλευρά σας στις διαφόρων μορφών επαφές, συνδιαλλαγές, συζητήσεις ή γενικότερα στην καθημερινότητά σας για θέματα του σπιτιού ή της οικογενείας σας.

Από 30/6 ξεπερνώντας εμπόδια ή αναστολές που υπήρχαν με ή χωρίς βοήθεια είναι πιο εύκολο να προχωρήσουν οικονομικές συνεργασίες, συμφωνίες ή ακόμη και να αρχίσετε να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου έως 20 Μαΐου

Χάρη σε φίλους μπορείτε να αναδείξετε κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας ταλέντα, ικανότητες ή να γνωστοποιήσετε επιδιώξεις ή στόχους σε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν ή είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Αφήστε τις φλυαρίες και τις πολυλογίες για μετά τις 30/6, καθώς η ανάγκη σας να μιλήσετε για οικογενειακά ζητήματα φαίνεται να σας μπλέκει σε περιπέτειες αν δεν επιδείξετε την ανάλογη αυτοσυγκράτηση σχετικά με το τι επιτρέπεται να πείτε και τι όχι.

Ακόμη πριν από το τέλος της εβδομάδας από την Πέμπτη και μέχρι τις 3/8 συνεργασίες ή συμφωνίες που σκεφτόσασταν να προχωρήσετε φαίνεται ότι έφτασε για αυτές το πλήρωμα του χρόνου για να τις κάνετε πραγματικότητα. Για αυτό αναλάβετε δράση και κινηθείτε εγκαίρως με σχέδιο.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου έως 21 Ioυvίoυ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σάς επιφυλάσσει συγκινήσεις και ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, καθώς από τη μια θα δείτε να αυξάνονται τα έσοδά σας από δουλειά, ενδεχομένως να σας δοθούν μπόνους ή να προκύψουν νέες επικερδείς συνεργασίες και από την άλλη θα νιώσετε ικανοποίηση και χαρά, μιας και θα έχετε απτά αποτελέσματα για τις επιλογές σας.

Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι, έχετε μπει στη διαδικασία που σας απασχολεί έντονα ο οικογενειακός προϋπολογισμός, το πώς θα καταφέρετε να τον αυξήσετε ή το πώς θα τα βγάλετε πέρα με τα ήδη υπάρχοντα. Η κατάσταση αυτή πρόκειται να διαρκέσει μέχρι 13/7.

Από την Πέμπτη και μέχρι 3/8 θα έχετε τη βοήθεια νεότερου άνδρα σε θέματα δουλειάς, ρουτίνας ή θα κυνηγήσετε με μεγαλύτερη θέρμη τους στόχους που είχατε θέσει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης