Από 4-7-2016 μέχρι 11-7-2016

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Δευτέρα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες αποφασίζετε να κάνετε αλλαγές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού και παράλληλα τακτοποιείτε ή διευθετείτε χρονίζοντα θέματα της οικογένειας σας. Αλλαγή διακόσμησης στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό της οικείας σας, ανακαίνιση, επισκευή ή αγορά αντικειμένων/υλικών που θα προσδίδουν άλλη νότα στον χώρο σας είναι μερικά πιθανά σενάρια που ενδέχεται να λάβουν χώρα. Ωστόσο, φροντίστε η ενασχόληση τόσο με εσάς ή την κατοικία σας να μην σας κάνουν να χαθείτε από προσώπου γης.

Ακόμη, κατά την διάρκεια αυτή της εβδομάδας θα δείτε να τακτοποιούνται οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με περιουσία και κληρονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και φλερτ με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν ή θα έρθετε σε επαφή μαζί τους για δικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την Δευτέρα και μέχρι περίπου τα τέλη του μήνα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στο άμεσο περιβάλλον σας, η οποία θα είναι εμφανής τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Αυτό θα συμβεί, καθώς θα είστε σε άμεση σχεδόν καθημερινή επαφή με αδέλφια, συγγενείς, φίλους ή γενικότερα με τους δικούς σας ανθρώπους. Στις συνομιλίες ή στις συζητήσεις που θα έχετε μαζί τους μην υποσχεθείτε παραπάνω από όσο μπορείτε να εκπληρώστε ή φροντίστε να έχετε εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση που κάποιο όνειρο σας δεν ακολουθήσει την επιθυμητή πορεία. Ακόμη, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αναπτύξετε, αναδείξτε ή και ακόμα να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας για τα οποία βέβαια δεν θα πρέπει να τρέφετε αυταπάτες.

Τέλος, κατά την διάρκεια της εβδομάδας διαχειριστείτε με διπλωματία τις εργασιακές σας σχέσεις ή τους συναδέλφους/συνεργάτες και μην επιτρέψετε να ξεσπάσουν κόντρες ή έριδες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να βλάψουν – αμαυρώσουν την εικόνα σας.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης