06/03/17 – 12/03/17

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις μάθει μέχρι τώρα να σου έρχονται βολικά οι καταστάσεις κι εσύ να μην κοπιάζεις ιδιαίτερα. Στο εξής όμως, τα πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν με ορισμένες προβληματικές καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε πιάσουν απροετοίμαστο. Αν παραμείνεις αδρανής, θα βγεις εκτός ελέγχου, γι’ αυτό δραστηριοποιήσου και φρόντισε να είσαι καλά προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο, θα καταφέρεις να προσελκύσεις αξιόλογα άτομα και, με ώριμη συμπεριφορά από μέρους σου, θα είσαι σε θέση να τις αξιοποιήσεις μελλοντικά. Πάντα, όμως, φρόντιζε να σκέπτεσαι λογικά και με ρεαλισμό, για να μην οδηγηθείς από τη βιασύνη σου σε λανθασμένες ενέργειες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση αυτό το διάστημα, βρες περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε αναπόσπαστος από καθημερινά άγχη, να μπορέσεις να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου. Προτίμησε να επικεντρωθείς στα θετικά για να περάσεις όμορφα, από το να προκαλείς εντάσεις και τριβή στη σχέση σου λόγω ασήμαντων διαφωνιών. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά σου, κατάλαβε επιτέλους ότι με την εσωστρέφεια δεν θα αλλάξεις τίποτα. Διόρθωσε τη συμπεριφορά σου και γίνε πιο προσιτός. Αυτό, σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στο ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή και σε ευνοεί, ίσως φέρει στον δρόμο σου τον έρωτα που τόσο καιρό αναμένεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαγγελματικές προβλέψεις

Σήμερα πολύ σημαντικές συζητήσεις θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Τόλμησε να πάρεις ρίσκα, καθώς έχεις την τύχη με το μέρος σου, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Άτομα που έχεις δίπλα σου και στα οποία βασίζεσαι θα σε στηρίξουν και θα συμβάλουν σημαντικά στο να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έτσι, θα μπορέσεις να χαλαρώσεις για λίγο και να αποσυμπιεστείς από τη δυσμένεια που αντιμετώπιζες.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο διάφορες ευκαιρίες, από τις οποίες έχεις να επωφεληθείς, αν φυσικά τις αξιοποιήσεις και τις χειριστείς ορθά και κατόπιν ώριμης σκέψης…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης