Αισθησιακή, θηλυκή, με σέξι καμπύλες και ταυτόχρονα πιστή, ζεστή και αγαπησιάρα, η γυναίκα Καρκίνος συχνά γίνεται το αντικείμενο του πόθου των ανδρών. Το σπίτι της είναι το κάστρο της, το οποίο θέλει να είναι καθαρό και μαζεμένο, ενώ η μαγειρική της μπορεί να επιβεβαιώσει το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Συναισθηματική, ρομαντική, στοργική, ευαίσθητη, εσωστρεφής, γεννημένη για να γίνει μάνα, προσφέρει απεριόριστη φροντίδα και περιποίηση και κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Αναζητεί το έτερο ήμισυ που θα μείνει για πάντα δίπλα της και θα μπορέσει να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια. Ωστόσο, ορισμένες φορές, αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει την εκτίμηση και την αγάπη που θέλει, γίνεται κυκλοθυμική και γκρινιάρα.

Αν είσαι γυναίκα Καρκίνος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριός

Δείχνετε ένα μάλλον «αφύσικο» ζευγάρι, καθώς ο άνδρας Κριός είναι ανυπόμονος, δραστήριος και ιδιαίτερα ενεργητικός σε αντίθεση με σένα. Επίσης, εσύ θα έχεις την τάση να προσκολληθείς πάνω του, ενώ αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος και ανεξάρτητος. Παρά το ότι μπορεί να γεννηθεί έντονη σεξουαλική έλξη ανάμεσά σας, καθώς σου βγάζει την εικόνα του αιώνιου αρσενικού και τονίζει τη θηλυκή δική σου, θα είναι δύσκολο να παραμείνετε μαζί για καιρό, εκτός αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του και να δραστηριοποιηθείς και εκτός σπιτιού. Αν προτιμήσεις τη βολή του χώρου σου, τότε το ενδιαφέρον του θα φύγει πολύ σύντομα.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει αμοιβαία έλξη με τον Ταύρο και μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση, αφού και οι δύο είστε του σπιτιού, της βολής και αναζητείτε τη συναισθηματική σας ασφάλεια. Αν και πιο βαρύς ως χαρακτήρας και λιγότερο εκδηλωτικός, κάτι που συχνά θα σου προκαλεί γκρίνια, από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μοιράσει τον χρόνο και τον χώρο μαζί σου, θα σημαίνει ότι τα αισθήματά του για σένα είναι βαθιά. Εσύ θα χαίρεσαι να του μαγειρεύεις και να τον κανακεύεις κι αυτός να κάνει τα μερεμέτια ή άλλες επιδιορθώσεις του σπιτιού, οπότε αυτός ο συνδυασμός πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε συμβίωση ή γάμο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η αδράνεια στην οποία μπορεί να πέσετε.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης