ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον ερχομό της Σελήνης στον Λέοντα και την εμφάνιση του Άρη στον Ταύρο, δυναμική και ερωτική θα είναι η στάση σου, την εξωτερική σου εμφάνιση θα την επιμεληθείς σε σημείο που θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σου δοθεί το άνοιγμα να περάσεις σε νέα ερωτική περίοδο, έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, που ουσιαστικά θα σου δημιουργήσουν δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με δυναμισμό, αυτοσυγκράτηση και οργάνωση θα ξεκινήσει και θα κλείσει η εβδομάδα σου. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, εγκράτεια και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, βάλε στόχο να μεταμορφώσεις τη σχέση σου και να δεις πώς θα το καταφέρεις. Στο τέλος της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο, οργανωμένος και πολύ καλά μελετημένος θα είναι ο τρόπος δράσης σου, λύνονται διαφωνίες, κλείνουν εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος να οδηγήσεις τον δεσμό σου εκεί όπου εσύ επιθυμείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ταύρε, νέο ερωτικό ξεκίνημα θα σου φέρει η εμφάνιση του Άρη στο ζώδιό σου, θα βρεις το θάρρος να προσεγγίσεις, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ενθουσιάσει. Θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και ελκυστική, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο, θα νιώσεις την ανάγκη να κατασταλάξεις, θα αποκτήσεις βλέψεις για σταθερό δεσμό και δεν θα απογοητευτείς.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα, ερωτική και τολμηρή θα είναι η διάθεσή σου, σε συνδυασμό με τον ερχομό του Άρη στον Ταύρο θα βρεις τρόπο να τονώσεις τον ερωτισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σε περίπτωση που νιώσεις πιεστικές ή ασφυκτικές κάποιες καταστάσεις, καλό θα είναι να κρατήσεις ελεγχόμενη την αντιδραστικότητά σου, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης