Από 10 έως 16/4/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, συμφιλιωτικά γεγονότα θα συμβούν μέσα στην εβδομάδα, η εβδομάδα σου θα κλείσει με επανασύνδεση. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σε θυμηθεί, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, θα σε πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, παίρνεις απόφαση να δεχτείς το ραντεβού που θα σου ζητηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση: Εσωτερική ένταση και πείσμα θα σου φέρει ο ερχομός του Ερμή στον Ταύρο σε ανάδρομη πορεία, δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, ίσως να μη λείψουν τα ξεσπάσματα και οι συγκρούσεις. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό θα βρεις την ηρεμία σου, θα χαλαρώσεις. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία θα ονειροπολήσεις, θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει σε σένα και στο ταίρι σου στιγμές ισορροπίας και χαλάρωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ταύρε, αν ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος, τώρα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσωπο αξιόλογο στο παρελθόν σου, με τη Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στους Ιχθύς σε ορθόδρομη πορεία, θα γνωριστείς με ελκυστικό πρόσωπο, θα έχεις ευκαιρία σταθερής σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση: Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε ανάδρομη πορεία, με την Πανσέληνο στον Ζυγό και τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ουρανό, ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, θα υπάρξουν και εντάσεις, αλλά και όμορφες στιγμές. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με την πορεία του δεσμού σας και το μέλλον σας. Στην αρχή θα είναι αντιδραστική η στάση σου, λίγο αργότερα όμως θα ηρεμήσεις, θα αφήσεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και θα δεχτείς την πρόταση που θα σου κάνει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης