Οι γιορτές είναι μια περίοδος χαρούμενη και καλής διάθεσης συνήθως για μικρούς και μεγάλους -τουλάχιστον αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας θέλει να μεταδώσει το εορταστικό κλίμα-, όμως δεν είναι για όλους έτσι. Μάλιστα, για μερικούς ανθρώπους είναι ακριβώς το αντίθετο, με συναισθήματα θλίψης.

Πολλοί έχουν πεσμένη διάθεση αυτές τις ημέρες για διάφορους λόγους. Γιατί ίσως έχουν συνδυάσει τις γιορτές με μια δυσάρεστη περίοδο της ζωής τους στο παρελθόν ή έχουν βιώσει κάποιες απώλειες και λυπούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για άλλους φταίνε ο χειμωνιάτικος καιρός, η μείωση του φωτός της ημέρας ή ακόμα και οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις της χώρας. Οποιος και αν είναι ο λόγος, υπάρχουν υγιείς τρόποι για να αλλάξετε διάθεση. Κάντε κάθε μέρα όσο περισσότερα μπορείτε και βελτιώστε τη διάθεσή σας…

Ας εφαρμόσουμε μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που σκεφτόμαστε, δρούμε και αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα. Η μικρή αλλαγή μας και κυρίως ο επαναπροσδιορισμός και η αξιολόγηση όλων όσα βιώσαμε, μας δυσκόλεψαν, μας ταλαιπώρησαν και μας γέμισαν στρες ίσως ορίσουν τον δικό μας προσωπικό αγώνα, και αυτές οι γιορτές των Χριστουγέννων να λειτουργήσουν ως η προσωπική μας εκκίνηση.

Σκεφτείτε, λοιπόν, και αποφασίστε για εσάς ότι θέλετε να αισθανθείτε πιο υγιείς ψυχικά, πνευματικά και σωματικά. Ξεκινήστε με:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1 Θετικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας φέρτε στο μυαλό σας τρία πράγματα για τα οποία είστε χαρούμενοι, ευγνώμονες και ασφαλείς…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης