ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός εκνευρίζεται απίστευτα με τη βραδύτητα του Ταύρου, την αναποφασιστικότητα και τις… αλλαγές πλεύσης του Ζυγού, καθώς και με τη μυστικοπάθεια του Σκορπιού. Τον ενοχλεί επίσης η εμμονή του Παρθένου και του Αιγόκερω να προσχεδιάζουν τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ βρίσκει υπερβολικά παθητικούς στις αντιδράσεις τους τον Καρκίνο και τον Ιχθύ.

Εκτιμά πάντως την κινητικότητα του Διδύμου και του Τοξότη, και στον χώρο και στις ιδέες, την αγάπη για ανεξαρτησία του Υδροχόου και την τάση για… αρχηγηλίκι του Λέοντα, παρόλο που τον ανταγωνίζεται ευθέως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ: Η απερισκεψία και η αγάπη στο ρίσκο του Κριού, η επιδειξιομανία του Λέοντα και η ευερέθιστη επιθετικότητα του Σκορπιού, σπάνε πραγματικά τα νεύρα του Ταύρου. Επίσης ενοχλείται από τη διχογνωμία του Διδύμου, που λέει και ξελέει, την ανευθυνότητα του Τοξότη και του Ιχθύ στα πρακτικά της ζωής, καθώς και από τον ατομισμό του Υδροχόου.

Συμφωνεί όμως με τον Καρκίνο, στην προσήλωση στις αρχές της οικογένειας και με τον Ζυγό, στην αγάπη για τα ωραία πράγματα. Εκτιμά την οργανωμένη καθημερινότητα που επιδιώκουν ο Παρθένος και ο Αιγόκερως…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης