ΚΡΙΟΣ

Για να το πούμε όσο πιο κόσμια γίνεται, ο Κριός γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη γνώμη των άλλων, άμα δεν συμφωνούν με το δικό του ερωτικό κόλλημα. Αν συμφωνούν, συμφωνεί κι εκείνος και είσαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Στην αντίθετη περίπτωση πάλι, εφόσον αγαπήσει το παιδί, όσο και να προσπαθεί να τον μαζέψει κάποιος καλοθελητής (ή κακοθελητής, διότι ο κόσμος είναι και κακός, μεταξύ άλλων), τσάμπα θα χαραμίζει τα λόγια του. Τώρα, αν εσύ είσαι το πρόσωπο που αγάπησε, τουλάχιστον δεν θα έχεις να ανησυχείς αν κάποιος του βάλει λόγια και σε σαμποτάρει. Μπορείς, βέβαια, να ανησυχείς για άλλα, όμως ας μη σου το χαλάσουμε από τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο και να μαίνονται οι κακίες για το αίσθημά του, ο Ταύρος βράχος. Συγγνώμη δηλαδή, είδε και έπαθε να πείσει τον εαυτό του ότι αυτό το πρόσωπο είναι ό,τι καλύτερο του έχει προκύψει σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς (που, λόγια του κόσμου μην ακούς, θα σ’ αγαπώ και αν σ’ αρνηθώ να καώ, τα λοιπά). Δεν θα του το χαλάσετε τώρα εσείς, οι κακιασμένοι και ανέραστοι. Γιατί ο Ταύρος αργεί να πάρει μπρος, αλλά εφόσον σε αγάπησε, δεν σε ξε-αγαπάει εύκολα. Και οι σπόντες των άλλων γλιστρούν επάνω του σαν νερό πάνω στο τζάμι. Φτάνει, βέβαια, κι εσύ να είσαι «τζάμι» ως προς ένα βασικό ταυρίσιο προαπαιτούμενο: την ερωτική πίστη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα αντιμετωπίσει τις επεμβάσεις και τους σχολιασμούς των άλλων στις ερωτικές του επιλογές σαν ευκαιρία για ένα καλό debate. Θα έχει την απόλαυση να κλονίσει τις αντιρρήσεις τους (χα! Σας ρούμπωσα!) και να τους πείσει με ατράνταχτα επιχειρήματα για την ποιότητα της σχέσης του, την οποία θα διαφημίσει με σλόγκαν που θα ζήλευε ο πιο πετυχημένος διαφημιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης