«Όταν θέλεις κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις» λέει ο Κοέλιο στον Αλχημιστή, αλλά και ένα μικρό… σπρώξιμο από σένα δεν βλάπτει!

Όλοι μας, είτε πιστεύουμε είτε όχι, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να κάνει μια ευχή μόλις δει ένα πεφταστέρι στον βραδινό ουρανό. Άλλοι πάλι κουβαλούν μαζί τους ένα λαγοπόδαρο ή οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει καλοτυχία. Ας δούμε και κάποιους άλλους τρόπους που μπορεί να βοηθήσουν να αυξηθούν οι πιθανότητες πραγματοποίησης μιας ευχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλέφτης – κλέφτης»:
Αναζήτησε αυτό το φυτό είτε στον κήπο σου είτε στην εξοχή. Πάρε μια βαθιά ανάσα, επικεντρώσου στην επιθυμία σου και φύσηξε τον «κλέφτη» με δύναμη να διασκορπιστεί στην ατμόσφαιρα! Η επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

«Τι ώρα είναι;»:
Την επόμενη φορά που θα δεις στο ψηφιακό σου ρολόι ή το κινητό την ώρα «11.11» μην ξεχάσεις να κάνεις μια ευχή. Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτός ο αριθμός συμβολίζει την ολότητα της ανθρωπότητας. Προσοχή: μη ρυθμίσεις το ξυπνητήρι σου ή βάλεις ειδοποίηση γιατί δεν θα πιάσει. Πρέπει να γίνει τυχαία!

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης