Στη ζωή, άπειρες είναι οι θεωρίες περί διάρκειας της αγάπης και απιστίας, καθώς και οι λόγοι που αυτή μπορεί να προκύψει. Η ποιότητα του ατόμου, όσον αφορά στον έρωτα, την ικανότητα πίστης στους όρκους του, αλλά και την αντοχή του στην αγάπη, μπορεί εύκολα να αναλυθεί μέσα από αστρολογική σκοπιά.

Γεγονός είναι πως και τα δώδεκα ζώδια έχουν δυναμική, τόσο στις σταθερές σχέσεις όσο και στην απιστία αλλά και στο σπάσιμο των όρκων. Τα αστρολογικά κλισέ, πως «οι Δίδυμοι παρασύρονται ευκολότερα και χωρίς τύψεις», μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας, αλλά την ίδια δόση αλήθειας βρίσκουμε και σε έναν Καρκίνο, με μια ασταθή Αφροδιτούλα στους Διδύμους, ή μια Αφροδίτη σε όψη με τον Δία ή τον Ουρανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας εμβαθύνουμε λίγο, κοιτάζοντας πίσω από την κλειδαρότρυπα, ξεσκεπάζοντας τους αστρολογικούς εκείνους παράγοντες που μας ωθούν σε ξένα κρεβάτια.

Η απιστία και η κορυφή του παγόβουνου: τα ζώδια

Κατ’ αρχάς, τα σταθερά ζώδια, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αν αποφασίσουν να μην είναι πιστοί, θα παίζουν καιρό πριν με την ιδέα και το ρίσκο να αποκαλυφθούν. Δεν τους χαρακτηρίζει ασυνειδησία και αδιαφορία για τα αισθήματα του άλλου, ωστόσο δύσκολα θα δεσμευτούν με την παράνομη σχέση, όπως και δύσκολα θα αποδεσμευτούν από την επίσημη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης