Κριός

Αν ο Κριός αρχίζει να χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, σημαίνει ότι έχετε περάσει μία φάση που είσαστε αρκετά κολλητά μαζί και ένιωσε ότι πνίγεται από το συναίσθημα, χάνοντας την ελευθερία του! Έτσι, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διεκδικεί την αυτονομία και την ανεξαρτησία του! Εσύ σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει να αρχίσεις την γκρίνια, αλλά θα πρέπει να τον προτρέπεις κιόλας να έχει τους φίλους του, τις δραστηριότητές του και την ελευθερία του! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ από την πλευρά σου, για να νιώσει κι αυτός ότι σε χάνει και ότι πρέπει να αρχίσει να σε διεκδικεί εκ νέου!

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μία σχέση αρχίσει να βαλτώνει, είναι επειδή ο Ταύρος μπαίνει στη συνήθεια και στη ρουτίνα. Βέβαια, ο Ταύρος μπορεί να βολεύεται και να τη βρίσκει με τις σταθερές συνήθειες, αλλά ο ερωτισμός χάνεται… Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Παίρνεις πρωτοβουλίες, τον αιφνιδιάζεις ερωτικά, προσπαθείς να του εξιτάρεις τη λίμπιντο κάνοντας κάτι διαφορετικό! Σημασία έχει, λοιπόν, να αναλάβεις δράση, προκειμένου να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια…

Δίδυμος

Είναι πολύ εύκολο να πέσει σε ρουτίνα και να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον ένας Δίδυμος… Δεν είναι μόνο ότι ανήκει στο στοιχείο του αέρα, αλλά του αρέσει και η ανανέωση γενικά! Πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις να βρει και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον για σένα; Απομακρύνσου για λίγο, κόψε τα πολλά τηλέφωνα και τα μηνύματα… Δείξε ότι το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο! Στο ενδιάμεσο, ρίχνε του και ένα μήνυμα σκέτη πρόκληση… Παράλληλα, αιφνιδίασέ τον με μία πρόταση να ταξιδέψετε κάπου μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καρκίνος

Αυτό που χρειάζεται ένας Καρκίνος για να μη χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον είναι να νιώθει σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και αγάπη! Δεν του αρέσουν οι εναλλαγές, δεν αντέχει τους καβγάδες, σε μία σχέση επιζητεί την ηρεμία, για να μπορεί να διατηρείται ζωηρή η φλόγα του έρωτα! Αν, λοιπόν, έχεις αρχίσει να βλέπεις ότι χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον, για κάνε έναν απολογισμό και θυμήσου: Μήπως εσύ του κάνεις νερά και έχεις αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά σου; Αν ναι, τότε φρόντισε σύντομα να επανέλθεις στα καθιερωμένα!

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης