Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν μας χαλάνε μόνο τη διάθεση και την όρεξη να βγούμε από το σπίτι, αλλά είναι πολύ πιθανό να χαλάσουν και το μακιγιάζ μας. Επειδή, όμως, δεν θα αφήσουμε σε καμία περίπτωση το κρύο να σαμποτάρει το beaute μας, ας ακολουθήσουμε κάποια πολύ χρήσιμα μυστικά!

Δώσε μεγάλη προσοχή στην ενυδάτωση

Όταν ο καιρός κινείται σε τέτοιες θερμοκρασίες, όση ενυδάτωση και να κάνεις, ποτέ δεν είναι αρκετή! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς καθημερινά πρωί και βράδυ πιο πλούσιες ενυδατικές κρέμες σε όλα: πρόσωπο, σώμα και φυσικά στα χέρια σου! Οι φαρμακευτικές κρέμες βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης είναι αυτές που θα σε σώσουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην ξεχνάς την απολέπιση

Για να πετύχεις καλύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση των ενυδατικών προϊόντων, φρόντιζε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα κάνοντας απολέπιση μία φορά την εβδομάδα, ώστε να μπορεί να ανανεώνεται η επιδερμίδα σου.

Επένδυσε σε υποαλλεργικά προϊόντα.

Αν στην επιδερμίδα σου εμφανιστούν κοκκινίλες ή ερεθισμοί, σταμάτησε να χρησιμοποιείς κάθε άλλο προϊόν περιποίησης για λίγες ημέρες και προμηθεύσου άμεσα από το φαρμακείο ένα υποαλλεργικό προϊόν με καταπραϋντική δράση για ευαίσθητες επιδερμίδες. Όλα τα προβλήματα που έχουμε στο δέρμα μας επιβαρύνονται στο πολύ κρύο!

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης