Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αποχαιρετά και την θέση του μαζί μετις αλλαγές στον καιρό παίρνουν κ τα πρώτα μας φθινοπωρινά outfit. Ήδη στις βιτρίνες των μαγαζιών έχουν ξεπροβάλλει τα πρώτα νέα χρώματα στα ρούχα και αξεσουάρ που με μεγάλη μας χαρά φέτος δείχνουν να είναι πιο τολμηρά εξάπτοντας την φαντασία μας και προσδίδοντας ένα πιο διασκεδαστικό ύφος στο καθημερινό μας ντύσιμο. Σήμερα στα styling tips by chris stratikopoulos θα παρουσιάσουμε τα 4 χρώματα που ήδη έχουν άρχισει να άρεσουν και να πουλούν σε ρούχα και αξεσουάρ πειθοντας ακόμα και τις φανατικές λάτρεις του μαύρου να τα φορέσουν.

Πρώτο νέο αγαπημένο χρώμα Marsala – Κόκκινο κρασί Μαρσάλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πλούσιο καφέ κόκκινο και γήινο χρώμα που προέρχεται από τις αποχρώσεις του κόκκινου κρασιού Marsala, προσδίσει σίγουρα φινέτσα σε κάθε εμφάνιση. Από μόνο του ως χρώμα είναι εντυπωσιακό, ζεστό και δημιουργεί όμορφα κοντράστ κοντά σε άλλες αποχρώσεις. Το είδαμε να προελαύνει φέτος στις πασαρέλες των οίκων Hermes, Tommy Hilfiger και Emilio Pucci.

Δεύτερο νέο αγαπημένο χρώμα Oak Buff

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα νέο χρώμα γεμάτο ελπίδα και σίγουρα το αγαπημένο δικό μου, είναι η εξέλιξη του καλοκαιρινού κίτρινου και θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα χρυσό- κίτρινο και ζεστό χρώμα που προσδίδει όμορφα συναισθήματα. To Oak Buff είναι άλλο ένα ενεργητικό και ευεργετικό χρώμα από τη φύση καθώς φέτος τα περισσότερα χρώματα είναι ολοένα και πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον. Το θαυμάσαμε στα catwalk των John Galliano Christian Dior και Victoria Beckham.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης