Πολλοί άνθρωποι ξενυχτάνε βλέποντας σειρές, κάνοντας δουλειά ή μιλώντας στο τηλέφωνο. Είναι γνωστό ότι το ξενύχτι δεν βοηθάει και τόσο στην απώλεια βάρους. Γι’ αυτό, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να φτάσετε πιο εύκολα στο στόχο σας, σύμφωνα με το mother.gr.

Αποφύγετε το αλάτι. «Αν θέλετε να ξυπνήσετε νιώθοντας λιγότερο φουσκωμένος, σίγουρα μη φάτε κινέζικο» λέει η Keri Gans, συγγραφέας του βιβλίου The Change Diet Small. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το αλάτι θα παραμείνει στον οργανισμό σας και την επόμενη μέρα κι έτσι θα ξυπνήσετε νιώθοντας πιο φουσκωμένοι από ό, τι θα νιώθατε σε άλλη περίπτωση. Η καλύτερη επιλογή είναι να μαγειρέψετε ένα υγιεινό γεύμα στον ατμό, όπως λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη, χωρίς να προσθέσετε καθόλου αλάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάντε τη βραδινή σας γυμναστική! Σίγουρα γνωρίζετε ότι η εφίδρωση βοηθάει την απώλεια βάρους αλλά ταυτόχρονα σκέφτεστε ότι το να κάνετε γυμναστική λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι, μπορεί και να σας κόψει τον ύπνο. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια! Μια έρευνα το 2013 έδειξε ότι οι δραστήριοι άνθρωποι έχουν 56% έως 67% περισσότερες πιθανότητες να κοιμηθούνε καλά, ανεξάρτητα με την ώρα που έκαναν γυμναστική…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης