Ήρθαν τα Χριστούγεννα και εσύ έκλεισες ραντεβού για να κουρευτείς τελευταία στιγμή. Μπορεί τελικά να μην είναι και η πιο σοφή κίνηση που έχεις κάνει. Γιατί; Πέντε λόγοι ίσως σου αλλάξουν γνώμη!

Τα μαλλιά θέλουν χρόνο μέχρι να πάρουν μία φόρμα. Γενικότερα, τα φρεσκοκουρεμένα μαλλιά χρειάζονται κάποιο διάστημα μέχρι να βρουν τη φόρμα τους. Ωστόσο, αυτήν την περίοδο δεν έχεις περιθώριο και χρόνο. Καλύτερα να θέλουν λίγο κούρεμα, αλλά να στρώσουν εύκολα στο χτένισμα που θα κάνεις, παρά να είσαι κουρεμένη αλλά να μη σου πετύχει το χτένισμα την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις μέρες τα ταλαιπωρείς περισσότερο. Θα τα κουρέψεις και μετά θα τα ταλαιπωρείς συνέχεια με το πιστολάκι και την ισιωτική; Είναι προτιμότερο να τα κουρέψεις μετά τις γιορτές, αφού τότε μπορείς να ακολουθήσεις και μία mini θεραπεία γι’ αυτά με μάσκα ή αμπούλες.

Μπορεί να το μετανιώσεις. Ναι, μας αρέσουν οι αλλαγές, αλλά τι γίνεται όταν τελικά είναι λίγο αποτυχημένες; Απόφυγε να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου τώρα, αφού το ενδεχόμενο να μη σου αρέσει θα σου χαλάσει το χριστουγεννιάτικο mood.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης