Ένα από τα βασικά προβλήματα ομορφιάς που αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες είτε μόνιμα είτε περιστασιακά είναι η προβληματική όψη της επιδερμίδας μας. Τα πρόβλημα μπορεί να εντοπίζεται σε διαφορετικές αιτίες όπως επιφανειακές ρυτίδες, θαμπή όψη, παλιά και πρόσφατα σημάδια ακμής, και πανάδες.

Μια φωτεινή όμως, λαμπερή και απαλλαγμένη επιδερμίδα από σημάδια και κηλίδες είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ομορφιάς μιας γυναίκας εξ ου άλλωστε και οι τρελές πωλήσεις στα makeup. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό και όχι απλά να καλύπτουμε το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και υπάρχουν αρκετές προτεινόμενες θεραπείες, (πίλινγκ κυρίως), για να ανανεώσετε την όψη της επιδερμίδας, μια από τις καλύτερες και πιο γρήγορες είναι η δερμοαπόξεση.

Μπορεί να ανανεώσει την επιδερμίδα σας με ασφάλεια με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα χωρίς τους ανεπιθύμητους ερεθισμούς των χημικών πίλινγκ. Η θεραπεία γίνεται στο πρόσωπο αλλά και κοντά στα ματιά και το λαιμό ή οπού αλλού θελήσετε.

Στο μηχανικό αυτό πίλινγκ χρησιμοποιούνται ειδικοί μικροκρύσταλλοι οι οποίοι στοχεύουν την επιδερμίδα και πέφτοντας πάνω της διασπούν τις παλιές κερατίνες στοιβάδες. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει εκτός των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Δεν απαιτείται παραμονή στο σπίτι μετά τη θεραπεία όπως με τα αντίστοιχα βαθιά χημικά πίλινγκ ούτε απαιτούνται κάποια υπερβολικά προστατευτικά μέτρα.

* Δεν απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός θεραπειών. Μπορεί να γίνεται οπότε θέλουμε μια καλή ανανέωση και τόνωση της επιδερμίδας.

Δερμοαπόξεση κάνουν δερματολόγοι κάποιοι πλαστικοί ιατροί, και αισθητικοί. Η δική μου πάντως ψήφος εμπιστοσύνης πάει πρώτα σε πλαστικούς ιατρούς και δερματολόγους. Αν και σίγουρα υπάρχουν αισθητικοί όχι μόνο με γνώσεις αλλά και με πραγματικό ενδιαφέρον για να αντιμετωπίσουν σωστά το πρόβλημά σας.

Απλά επειδή όχι μόνο έχω ακούσει ιστορίες φρίκης αλλά και έχω ιδία άσχημη εμπειρία θα έλεγα να προσέξτε πολύ που εμπιστευτείτε το πρόσωπό σας.

Για όσες δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος τέτοιων θεραπειών προτείνω να σκεφτείτε να αγοράσετε μια συσκευή δερμοαπόξεσης για προσωπική χρήση. Χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία σε δυο διαφορετικές παραλλαγές.

Μία με εκσφενδονισμό μικροκρυστάλλων και η άλλη με ήπια αναρρόφηση χρησιμοποιώντας ένα τραχύ ακροφύσιο με μικροκρυστάλλους (σκόνη σχεδόν) διαμαντιών που καθαρίζει την επιφανειακή στρώση της επιδερμίδας χωρίς απολύτως κανένα τραυματισμό.

Επειδή είναι αρκετά δυνατή συσκευή θέλει και κάποια προσοχή στην χρήση της. Εάν έχετε πχ ενεργή ακμή δεν επιτρέπεται καθόλου η χρήση της ή αν είναι η επιδερμίδα σας είναι πολύ ευαίσθητη και ντελικάτη τότε θέλει να προσέχετε στην δύναμη που βάζετε.

Θέλει σχολαστικό καθαρισμό πριν και η επιδερμίδα και η άκρη της συσκευής και για μετά μια προστατευτική κρέμα όπως bepanthol ή aquasol και όταν βγαίνετε έξω οπωσδήποτε αντηλιακή. Επίσης δεν είναι για “χόρταση”, στην αρχή μπορείτε να την χρησιμοποιείτε μια φορά την εβδομάδα και μετά 1-2 φορές τον μήνα είναι υπέρ αρκετό (ανάλογα με την επιδερμίδα).

Πηγή: fe-mail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης