Χάπι-end στις ρυτίδες, τις κηλίδες, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα υπόσχονται να βάλουν τα νέα beauty pills, που μετά το Χόλιγουντ και την κοριτσοπαρέα του Sex and the City, κατακτούν και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας!

Ανακαλύψτε τα και αποκτήστε με μια κίνηση τέλειο δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υπέροχη σιλουέτα, όσο απλά αποφεύγετε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη: Με ένα χάπι, μα τι χάπι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα τάση στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς δεν έρχεται κλεισμένη σε πολυτελή βαζάκια όπως γίνεται συνήθως, αλλά σε χαπάκια που αναδεικνύονται στο νέο must-have αξεσουάρ μετά τα συμπληρώματα διατροφής.

Τα καλλυντικά σε χάπια -που και αυτά πωλούνται όπως οι πολυβιταμίνες στο φαρμακείο- δεν αντικαθιστούν τα κλασικά κοσμετολογικά προϊόντα, ούτε καθιστούν ξεπερασμένες τις κρέμες ημέρας και νύχτας. Αντιμετωπίστε τα απλά σαν ένα συμπληρωματικό όπλο, που θωρακίζει εκ των έσω την επιδερμίδα σας προσφέροντάς της σε καθαρή μορφή και σε υψηλές συγκεντρώσεις όλες τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία χρειάζεται για να παραμείνει νεανική και αψεγάδιαστη σε πείσμα του χρόνου και των εξωτερικών επιθέσεων.

To μεγάλο πλεονέκτημα των beauty pills είναι ότι λόγω του τρόπου λήψης τους, τα δραστικά τους συστατικά αφομοιώνονται καλύτερα σε σύγκριση με μια κρέμα ή μια λοσιόν, οπότε δρουν και αποτελεσματικότερα. Αν μάλιστα παίρνετε ένα χάπι την ημέρα για ένα διάστημα ενός με δύο μήνες, όσο περίπου διαρκεί ένα beauty treatment και σε ένα spa, τότε θα εξασφαλίσετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης