Υλικά:
10 αγκινάρες φρέσκες ή κατεψυγμένες
1,5 κιλό χταπόδι
1 κ.σ. αλεύρι
2 φύλλα δάφνης
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 κ.σ. άνηθο και μάραθο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
5 μάτσα φρέσκο κρεμμύδι
2 λεμόνια χυμό και ξύσμα
1 κ.σ. ξίδι κόκκινο
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά το χταπόδι μας, το στεγνώνουμε και το τοποθετούμε στη γάστρα, ρίχνουμε το κρασί, το ξίδι, τη δάφνη και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 140 μέχρι το χταπόδι να μαλακώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης