Το παντζάρι έχει το απόλυτο βαθύ κόκκινο χρώμα που μας εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά χρησιμοποιείστε το παντζάρι όχι στη σαλάτα σας αλλά στα καλλυντικά σας.

Υλικά
1 παντζάρι (καλύτερα οργανικής προέλευσης)
3 κ.σ φυτική γλυκερίνη
ένα χωνί,ένα κατσαρολάκι και ένα γυάλινο δοχείο που να έχει καπάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φτιάξετε το λιπ γκλος από παντζάρι καθαρίστε το παντζάρι σας και κόψτε το σε μικρά κυβάκια. Ανοίξτε ελάχιστα τη φωτιά, τοποθετήστε μέσα τη γλυκερίνη και τα κομμάτια από το παντζάρι. Σε λίγο θα τα δείτε να βγάζουν ένα κόκκινο χρώμα. Κατεβάστε το κατσαρολάκι άμεσα από τη φωτιά και περάστε το μείγμα από χωνί. Έχετε ένα γυάλινο δοχείο έτοιμο ώστε να περάσετε αμέσως το απόσταγμά σας εκεί. Για να έχει τέλεια εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήστε τα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης