Μία συνταγή κλασική για ένα αγαπημένο σπιτικό φαγητό που είναι γευστικό και παράλληλα θρεπτικό.

Υλικά

12 κουτ. σούπας ρύζι
400 γραμμάρια κιμάς
12 τεμάχια κολοκυθάκια
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
2 τεμάχια λεμόνια (χυμός)
2 κρόκοι αβγών
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
1 πρέζα φρέσκα μυρωδικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση

Καθαρίστε και κόψτε τη μία άκρη από τα κολοκυθάκια και κρατήστε την για να τα σκεπάσετε αφού τα γεμίσετε. Αδειάστε την ψίχα τους, αλατίστε τα και αφήστε τα ανάποδα να στραγγίσουν. Ψιλοκόψτε την ψίχα τους και σοτάρετέ την με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης