Yλικά:
1 κιλό γαρίδες μέτριες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού λεμόνι
2-3 κ.σ. μουστάρδα
Λίγο κόλιανδρο, σε σκόνη
Αλάτι/Πιπέρι

Εκτέλεση για τη μαρινάδα:

1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, το λεμόνι, το λάδι και τον κόλιανδρο μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια, βάλτε τις γαρίδες στο μπολ, σκεπάστε το με μία μεμβράνη και αφήστε τις για 2 ώρες να μουλιάσουν στη γευστική μαρινάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης