Tα γυαλιά ηλίου είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης μας, κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Ποια είναι όμως τα trends για το 2015 που ξεχωρίζουν;

Η Άνοιξη φέρνει μαζί της τα ζωηρά και παστέλ χρώματα, και έντονες λεπτομέρειες.Πολλοί Οίκοι προχώρησαν προς τους vintage χρωματισμούς, ενώ πολλοί οίκοι προτίμησαν σκελετούς με διάφορα prints, πουά και ρίγες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γυαλιά-καθρέπτες

Για άλλη μία σεζόν οι σχεδιαστές τα τίμησαν στις πασαρέλες κι οι fashionistas τα έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ τους. Ο λόγος για τα mirror γυαλιά ηλίου, τα οποία φέτος επιδέχονται updates δοκιμάζοντας όλα τα σχέδια –με μεγάλους πρωταγωνιστές τα oversized- κι όλους τους χρωματισμούς των φακών.

Γυαλιά με σχήμα «πεταλούδας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το απόλυτο trend που θα κυριαρχήσει μέχρι και το καλοκαίρι, με τα γυαλιά ηλίου να παίρνουν σχήμα «πεταλούδας». Εναλλακτικά γυαλιά που χαρίζουν έναν αέρα «εξωτερικού» και αποτελούν την ιδανική επιλογή των γυναικών που συνδυάζουν το casual look με τη θηλυκότητα. Άλλωστε, οι φαν της Audrey Hepburn γνωρίζουν ήδη το chic στυλ που προσδίδουν τα γυαλιά σε σχήμα «πεταλούδα» στις εμφανίσεις της.

Τα γυαλιά με ξύλινο σκελετό «κερδίζουν»

«Ναι» πρόκειται για μια νέα και πρωτότυπη τάση στα γυαλιά ηλίου, η οποία ανοίγει τις πόρτες σε πειραματισμούς. Ήδη στο εξωτερικό, οι ξύλινοι σκελετοί έχουν βρεθεί στο κέντρο της μόδας, είτε πρόκειται για τους χειροποίητους, είτε όχι. Πιο συγκεκριμένα, τα γυαλιά συνοδεύονται από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και δέχονται ειδική επεξεργασία, ώστε να αποκτήσουν ανθεκτική μορφή.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης