Φτιάξτε πατάτες στο φούρνο με σάλτσα πορτοκαλιού και δώστε μία διαφορετική γεύση σε ένα κλασικό συνοδευτικό πιάτο.

Υλικά
1 κιλό μικροσκοπικές βιολογικές πατάτες
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
χυμός από 2 πορτοκάλια
1 πορτοκάλι
2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε φετάκια
2 κουτ. σούπας μέλι
3 κουτ. σούπας μηλόξιδο ή ξίδι από κρασί
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος, σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου, ρίχνετε τα κρεμμύδια και τα αλατίζετε αμέσως ώστε να βγάλουν τα υγρά τους…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης