06/02/17 – 12/02/17

Κριός

Η εβδομάδα αυτή σε προετοιμάζει ψυχολογικά και σε προειδοποιεί για τις άμεσες εξελίξεις στα συμφέροντά σου. Ο Ερμής, που κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο την Τετάρτη, δοκιμάζει άλλοτε τις σχέσεις σου και άλλοτε τις εργασιακές εξελίξεις. Ο ρυθμός της καθημερινότητάς σου μπορεί να επιταχυνθεί περισσότερο στα μέσα της εβδομάδας. Με την έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται το Σάββατο στον Λέοντα καλείσαι να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις σχόλια και επικρίσεις. Τα γεγονότα των ημερών αυτών είναι πιο ενθαρρυντικά, προκειμένου να πάρεις πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς. Η ερωτική σου ζωή συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατική φάση και εσύ πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την ώρα της κρίσης των άλλων, αποφεύγοντας να θίξεις κακώς κείμενα. Οικονομικά δεν αλλάζει τίποτε αισθητά, απλώς υπάρχει ο κίνδυνος να αυξήσεις τα έξοδά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις

Μια κουβέντα με τον σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια, γι’ αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα μεταξύ σας. Για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.


Επαγγελματικές προβλέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σου αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου, και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες που θα σου επιβάλλουν αυτές τις μέρες οι ανώτεροί σου. Αν ακόμη στενοχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένος στη δική σου δουλειά και στις ευθύνες σου.

Ταύρος

Σημαντικές είναι οι μέρες που θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου. Η περίοδος αυτή είναι περίοδος δράσης και ανανέωσης της διάθεσης και των σχεδίων σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί, βελτίωση προβλέπεται στις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ οδηγείσαι σε λύσεις των επαγγελματικών σου προβλημάτων. Μέσα σε όλα θα έχεις και μια σημαντική βοήθεια ή μια πρόσκληση κοινωνικής φύσεως, η οποία θα τονίσει την αισιοδοξία σου για το μέλλον και το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά σου και ειλικρινά σε αγαπούν. Η εβδομάδα αυτή, τέλος, είναι κατάλληλη για να καταστρώσεις νέα σχέδια για την οριστική απαλλαγή σου από καταστάσεις και δεσμεύσεις, που σε ταλαιπώρησαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε τις έντονες κόντρες με τον σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητος. Σταμάτα να κλαίγεσαι για τη μοναξιά σου και πιάσε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του και για άλλους ανθρώπους. Ο έρωτας παραμονεύει, αν είσαι ελεύθερος.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις άμεσες λύσεις και τακτοποιήσεις. Το διάστημα αυτό, με την έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Λέοντα, είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης