Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες:

Κανόνας Νο1: Σταμάτα τώρα να λυπάσαι τον εαυτό σου

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι άνθρωποι που έχουν στόχους, υπακούν σε συμπαντικούς κανόνες και πάντα έχουν μέσα τους ξεκάθαρα βήματα για το πώς να φτάσουν τον στόχο τους σε καθημερινή βάση. Οι άνθρωποι σε αυτήν την κατηγορία πάντα βρίσκουν συνοδοιπόρους, διότι ξέρουν ότι, εάν γνωρίζεις πού πας, κάποιος θα σε ακολουθήσει, και πάντα τελικά πετυχαίνουν αυτό για το οποίο ξεκίνησαν και αισθάνονται ευτυχισμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν πουθενά και σε κανέναν, παρά μόνο ξεκινούν την καθημερινότητά τους στην τύχη και σε ό,τι ακούν από τρίτους, ΜΜΕ , φίλους, γνωστούς , οποιονδήποτε τους πει ότι δεν υπάρχει τίποτα να ελπίζουν , τίποτα να προγραμματίζουν, τίποτε να ζήσουν και να δημιουργήσουν.

Αυτή η κατηγορία ανθρώπων είναι αυτό που ονομάζουμε «η γεμάτη δικαιολογίες». Πάντα υπάρχει ένας λόγος που δεν πετυχαίνουν τίποτα και αισθάνονται πάντα χάλια και φυσικά πάντα φταίει κάποιος άλλος και ποτέ αυτοί οι ίδιοι, και εννοείται ότι είναι πάντα γκρινιάρηδες και δυστυχισμένοι. Για αυτούς όμως που ακολουθούν κανόνες, αλλά και για αυτούς που δεν γνωρίζουν το «σπορ» της συνεχούς προσπάθειας και ευζωίας, σαν γνήσιος Προπονητής Ζωής σάς δίνω μερικούς κανόνες να έχετε να πορεύεστε και να κατακτήσετε το μυστικό της ευτυχίας.

Κανόνας 2: Να είστε ευγνώμονες

Ζούμε τη ζωή μας σε τόσο γρήγορους ρυθμούς που σπάνια είμαστε ευγνώμονες για τα δώρα της. Σκεφτείτε όλα τα δώρα για τα οποία είστε ευγνώμονες τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οικογένεια, υγεία, το σπίτι σας, τον σύντροφό σας, τους φίλους, τα πάντα. Αφιερώστε χρόνο και καταγράψτε σε ένα τετράδιο ή σε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες, νιώστε ευγνώμονες και θα είστε ευτυχισμένοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης