Ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα των γυναικών να είναι η χαλάρωση που υφίστανται με το πέρας του χρόνου στο πρόσωπο τους. Πέρα από τις κρέμες και τις χειρουργικές επεμβάσεις, οι ειδικοί προτείνουν να κάνουμε μασάζ προσώπου. Δείτε πόσο εύκολο είναι!

Πώς γίνεται;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίψε τις παλάμες μεταξύ τους για να ζεσταθούν. Κλείσε τα μάτια σου πάρε βαθιές και αργές αναπνοές. Τοποθέτησε τις παλάμες σου πάνω στο πρόσωπό σου. Πιέστε απαλά την περιοχή κάτω από τα φρύδια για 5 έως 10 δευτερόλεπτα. Πάτησε απαλά τους αντίχειρες στην περιοχή πίσω από λοβούς των αυτιών. Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρες και τους δείκτες για να τσιμπήσετε απαλά το δέρμα σας κατά μήκος γραμμή του σαγονιού. Τέλος, χρησιμοποιήστε το εσωτερικό των παλάμων και δώστε ελαφριά χτυπήματα στο δέρμα κάτω από το πηγούνι. Αφού τελειώσετε, πάρτε 10 βαθιές αναπνοές.

Γιατί αυτό έχει σημασία;

Το μασάζ «ενθαρρύνει» την χαλάρωση του σώματος, η οποία μειώνει τον καρδιακό ρυθμό, χαλαρώνει τους μύες και επιβραδύνει την αναπνοή. Η χαλάρωση είναι το αντίθετο της μυϊκής έντασης και των ταχυπαλμιών. Όταν το σώμα σου χαλαρώνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ, το ίδιο κάνει και το μυαλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: missbloom.gr
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης