Δεν έχετε χρήματα για να ψωνίσετε ρούχα; Διαλέξτε από το συρτάρι σας τα πιο χρωματιστά φουλάρια σας και δημιουργήστε στυλ!

-Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν, ένα λευκό tshirt και φορέστε το φουλάρι σας στο λαιμό με πολλούς τρόπους. Μπορείτε απλά να το γυρίσετε μία φορά από τον λαιμό σας και η μία άκρη να πέφτει μπροστά και η άλλη πίσω. Μπορείτε να το περάσετε γύρω από το λαιμό σας και οι δύο άκρες να πέφτουν μπροστά. Μπορείτε να κάνετε ένα μικρό φιόγκο ή ένα μεγάλο δίνοντας ένταση στον λαιμό σας. Μπορείτε να γυρίσετε το φουλάρι δύο φορές γύρω από το λαιμό σας και να το δέσετε έναν κόμπο μπροστά. Μπορείτε να το γυρίσετε όλο γύρω από το λαιμό σας. Δημιουργήστε το στυλ αεροσυνοδού, επιλέγοντας ένα μικρό μαντίλι δένοντας το στο πλάι του λαιμού σας ένα διπλό κόμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Μία ιδέα είναι να δέσετε το φουλάρι στα μαλλιά σας, είτε σαν κορδέλα, είτε σαν στεφανάκι (στρίβοντάς το) είτε σαν μπαντάνα και να δημιουργήσετε ένα μποέμικο στυλ.

-Ένας πιο επίσημος τρόπος για να στολίσεις το τοπ σου είναι με ένα τριγωνικό φουλάρι που πέφτει στον έναν ώμο! Για να το φορέσεις σωστά θα πρέπει να προσέξεις να πέφτει η γωνία πάνω στον ώμο σου ενώ στη συνέχεια περνάς την πίσω πλευρά εμπρός και την μπροστινή πίσω χωρίς να κάνεις κάποιο δέσιμο.
-Mία πρωτότυπη ιδέα είναι να μετατρέψετε το φουλάρι σας σε τοπάκι, με δύο τρόπους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στράπλες, δένοντας στην πλάτη σας τις δύο άκρες.

-Επίσης μπορείτε να περάσετε στο λαιμό σας το φουλάρι, να καλύψετε χιαστί το στήθος σας και να το δέσετε χαμηλά στην μέση σας. (Μπορείτε να βρείτε και άλλους τρόπους αν πειραματιστείτε!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φουλάρι και σαν ζώνη. Να το περάσετε από τις θηλιές του τζιν σας ή ακόμη να το δέσετε κάτω από το στήθος σας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης