Υλικά

6 κολοκύθια μεγάλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

½ ματσάκι δυόσμος φρέσκο ψιλοκομμένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος

½ ματσάκι βασιλικός ψιλοκομμένος

3 αυγά χτυπημένα

150 γραμμ. φέτα σε τρίμματα

100 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο

αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι

7 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση Πλένουμε τα κολοκύθια και τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη. Σε ένα σουρωτήρι τοποθετούμε το τριμμένο κολοκύθι, ρίχνουμε λίγο αλάτι και τα ανακατεύουμε με τα χέρια. Τα αφήνουμε για 20΄να βγάλουν τα υγρά τους. Στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια το τριμμένο κολοκύθι για να φύγει το νερό. Σε ένα μεσαίο μπόλ ρίχνουμε το στυμμένο κολοκύθι, το ξερό, το φρέσκο κρεμμύδι, το άνηθο, το δυόσμο, το βασιλικό, τα χτυπημένα αυγά, τη φέτα, το κεφαλοτύρι, πιπέρι και αλάτι.

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης