Έχουμε συνηθίσει το γλυκό αυτό να το τρώμε στην κλασική εκτέλεσή του με σοκολάτα μαύρη. Εμείς σας προτείνουμε να το φτιάξετε με λευκή σοκολάτα που θα κάνει πιο ιδιαίτερη την εικόνα του.

Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα
250 ml ζαχαρούχο γάλα
200 γρ. μπισκότα βουτύρου
50 γρ. κράμπερις αποξηραμένα
50 γρ. βερίκοκα αποξηραμένα
50 γρ. σταφίδες ξανθές
150 γρ. φουντούκια
2 σφηνάκια λικέρ καρύδας
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
σιρόπι σοκολάτας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το βούτυρο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το βούτυρο, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης